Welkom in Landhuis 't Wilgenerf

In een landelijke oase van groen en rust, vind je het gezellige en sfeervolle "LANDHUIS 'T WILGENERF". Je geniet er van een familiale hartelijke ontvangst in een prachtig decor, en van een gevarieerde keuken met een selecte wijnkelder.

Elke kamer getuigt van een warme, intieme gezelligheid. In onze mooie tuin met terras vind je alles wat nodig is om tot rust te komen.

Gelegen tussen de West-Vlaamse bergen en de Vlaamse kust, dichtbij de architecturale rijkdom van Ieper, de Poperingse hoppestreek en met veel ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Op 45 min. van de romantische stad Brugge en op 12 km. van de Franse grens.

Onze afgesloten parking is gratis.

Interessant voor fieters: je logeert bij knooppunt 80 van het fietsnetwerk van de Westhoek.

Kom tot rust in onze infrarood-cabine (max. 2 personen), relaxatie-zetels of onze jacuzzi. Mits reservatie (prijs op aanvraag).FIETSVERHUUR

Combineer uw verblijf in ons hotel met een aangename fietstocht. Hiervoor stellen wij onderstaande fietsen ter uw beschikking.

- 8 stadsfietsen
- 5 electrische fietsen
- 4 scooters

Gelieve 1 dag op voorhand te reserveren.
Prijs op aanvraag.


I Landhuis 't Wilgenerf I Elzendammestraat 1 I 8906 B-Elverdinge - Ieper I Belgium I T +32(0)57 42 25 41 I info@wilgenerf.beI Privacy Policy I
Created by D-Sign Studio.be © 2020